Crossdekaler - Vilka ska man välja?

Utbudet av crossdekaler är enormt där ute och det finns verkligen alla olika typer av designer. Verkar även gå en hel del i trender när det kommer till de olika dekalkit som finns där ute. 
Förut kändes det mest som om att allt handlade om så mycket färger som möjligt och en massa olika varumärken på det. Skrikigt och färggrant i överdrift kändes som. Men numera så känns det som att fler och fler väljer ganska cleana kit med ett fåtal färger. Det är vår favorit själva när det kommer till dekaler. 
 
Även materialet verkar gå lite i trender, förut anväde vissa leverantörer eget klister på dekalerna för att det skulle sitta riktigt bra men idag är det mest färdigt print media med klister på. 
Kvalitén kan skilja väldigt mycket på vilken typ av material leverenatörerna använder sig av. 
I Sverige är det extra viktigt att man har bra val av matieral då det sliter väldigt mycket på dekalerna med tanke på vårt klimat. 
 
Så vilka crossdekaler ska man välja? Ja det är helt efter tycke och smak. Men välj ett par som du kan tänka sitta ett tag plus att du väljer en leverantör som använder sig av bra kvalité när det kommer till materialet. 
 
Nu laddar vi för en grym säsong 2021 och hoppas på många och roliga tävlingar! 
Dekalkit crossdekaler dekaler
0 kommentarer